loading image

31 AUG Juicy Lucy


ROCK, SOUL, BLUES EN VOORAL VÉÉL FUN(K)!!!

 

De 11-mansformatie “JUICY LUCY” zorgt er voor dat ieder café, zaal, discotheek, bruiloft of bedrijfsfeest, keer op keer op zijn kop zal komen te staan!!!!

Uitgerust met een zeer gevarieerd programma met nummers van o.a. Madness, The Blues Brothers, Tina Turner, The Rolling Stones, Mink Deville, James Brown, maar ook actuele hits van Anouk, Skunk Anansie, De Dijk, The Scene enz.; plus het frisse enthousiasme dat de band uitstraalt, zal dit zeker geen grote opgave zijn.

Destijds heeft de drummer, bandleider en initiator Rogier Keijdener het idee opgevat om een band te starten die lekker in het gehoor liggende nummers van the Bluesbrothers speelt, gecombineerd met een rock-, soul- en fun(k) repertoire. Benadrukt dient te worden dat de laatste categorie va het repertoire ruim de overhand heeft gekregen. Zo gedacht zo gedaan. De band dankt haar naam aan de zangeres van het eerste uur, namelijk “Juizy” Lucie Krijse. Zij maakte deel uit van de band maar die rol is in de tussentijd overgenomen door twee zangeressen en een zanger. De zangeressen Sanny & Myron Strauder zijn zussen van elkaar. Aan hun perfecte samenzang is die nauwe verbondenheid sterk te merken. Zij zijn afkomstig it Grevenbicht, net zoals zanger van de band Ger Hoofwijk. Alle drie wonen ze ondertussen afzonderlijk van elkaar in Sittard. Met hun drieen vormen zij het boegbeeld van Juicy Lucy. Hun entousiaste, Sympathieke en energieke verschijning  werkt aanstekelijk bij het publiek.

De band bestaat verder uit een helse gitarist, een retestrakke bassist een een vingervlugge toetsenist. Deze ijzersterke rockbasis wordt tot slot overgoten met een overheerlijke blazerssaus. De blazerssectie, genaamd ‘The Juicy Lucy Horns’ telt twee trompettisten, een saxofonist en een trombonist.

Een aantal leden hebben voor Juicy Lucy hun sporen verdiend in andere bands. Tezamen met een aantal jonge, enthousiaste en getalenteerde mensen vormen zij een ideale basis voor een avond pure muziekpassie. Want spelen in een band doe je niet met je hoofd, maar met je hart. Tezamen zorgt Juicy Lucy voor een geweldige swingende, dampende en energieke show. De optredens die tot nu toe door hen zijn verzorgd, hebben dat keer op keer getoond.

Overal waar de band heeft gespeeld raakt het publiek dolenthousiast en worden gelijk nieuwe afspraken gemaakt voor een volgende keer. Nu is het de beurt aan de rest van de wereld te beginnen in je eigen dorp of stad!

Evenement delen -

Related portfolio

X

Sjtoppelpop