3 SEP LK Stroladen


Ouch deze zomer weare de vruchte weer van Eijsde tot de Mookerhei aafgedoan. Doaachter wurd n atuurlijk meinig pak sjtreu gehauwwe en gelaaje, Veer make van dees ouw traditie ein sjoon competitie. De eesjte zondig van september is ut onrustig in et veldj rondj Guttecove, want den vundj doa et eerste Limburgs Kampioensjap Streu Laaije plaats.

Natuurlijk wilse dit sjpektakel neet misse,  Dus sjrief uch binnekort in en maak kans op de Gouwe Gaffel en de eeuwige eer.

Dus roop dien familie, vrunj, bekende, buren, euverbure of collega`s bie ein, maak ein leuk team en sjrief uch in!!!

Hub ger nog vroage den stuur ein berich en weer helpe uch wier!

Hie geit ut sjtöbbe!!!!

Vanaf 10 uur kunnen bezoekers en deelnemers terecht in de tent om ‘ne sjtevige boam’ te leggen met ons inmiddels befaamde boerenontbijt. Voor een zacht prijsje kunt u genieten van spek en ei, rechtstreeks van de boer uit de regio, vergezeld van een heerlijke kop koffie.

Op het terrein zal een oldtimer treffen gehouden worden eenieder met een klassieke tractor is welkom om zijn trotse bezit aan het publiek te tonen. Vanaf 11 uur beginnen de activiteiten, dan vertrekt vanuit het terrein een prachtige toertocht met oude tractoren door het land van Swentibold, uitgezet en voorgereden door de Oude trekker en motorenvereniging.

Om 12 uur zal ook het programma van de wedstrijd aanvangen met loting tussen de teams. Elke ronde strijden 2 teams tegen elkaar voor een plek in de finale.

Omstreeks 14:00 worden de deelnemers aan de toertocht terug verwacht en is er een defilé op het terrein. Vanaf het terras kunt u de deelnemende tractoren aanschouwen en wordt er door een deskundige tekst en uitleg gegeven over de historie van deze machines.

Doorlopend zijn er demonstraties van oude grondbewerkingsmachines

Ook de kinderen worden niet vergeten. Naast het springkussen is er dit jaar een kinderboerderij aanwezig op het terrein. Ook kunnen de kinderen zich uileven in de zandbak of zich laten grimeren.

Uiteraard stopt de verzorging van de inwendige mens niet bij het boerenontbijt. Gedurende de dag is er ook een foodtruck aanwezig waar u kunt genieten van heerlijke hapjes.

Kortom, een evenement voor het hele gezin.

Evenement delen -

Related portfolio

X

No Realted Post Found.

Sjtoppelpop