loading image

25 AUG Sjtoppelpop


Op vrijdagavond 25 augustus zal Sjtoppelpop plaatsvinden met als hoofdact Plork en de Aannemers.

Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. Het kwartet uitgerust met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Een greep uit de afgelopen jaren: Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley en daarnaast nog de vele optredens bij 3FM, Het glazen huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak, waarbij ze menig 3FM Dj vaak tot muzikale wanhoop dreven. Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op zodat zelfs Opa en Oma geslaagd kunnen terugkijken op een avondje Plork en de Aannemers. Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!”

Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek.
Zelfs liedjes waar U het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod!

Als dit alles Uw interesse nog niet heeft gewekt dan weten de heren van Plork en de Aannemers het ook niet meer. Dus Boeren, Burgers en Buitenlui komt allen uit Uw luie fauteuil en ga deze Heren aanschouwen bij Sjtoppelpop.

Kaarten zijn vanaf begin augustus in voorverkoop voor € 10,- te koop bij een diverse voorverkoopadressen in de regio. Kijk op hier voor een adres bij jou in de buurt. Aan de dagkassa bedraagt de entreeprijs € 12,50.

Evenement delen -

Related portfolio

X

Sjtoppelpop